CARTA A LA CONSELLERA D’EDUCACIÓ

Consellera Rigau

Gràcies per compartir els objectius de la jornada de lluita contra la llei Wert; gràcies per comprendre (ara ja no compartir) el malestar del sector educatiu públic per les retallades que vostè aplica i per entendre, potser, que la LEC admet marges perillosos de discrecionalitat (decret de plantilles…). A la gent que vam fer vaga ¿ens donarà un diploma de lluita patriòtica, ens oferirà un lloc a la llista de país o ens mantindrà a la llista de persones malfactores? Ens aplicarà tots els descomptes possibles per un dia de vaga ni que el nostre horari de dijous sigui de poques hores al centre?
Des de la Plataforma PirineusXeducació li hem enviat cartes i informes dels problemes del nostre territori (escola empantanegada a la Pobla de Segur, supressió de personal de suport, reducció de beques menjador, pagaments a misses dites…) també hem proposat que la guardiola que vostè fa cada vegada que fem vaga repercuteixi de manera proporcional a cada centre en funció del nombre de vaguistes (la LEC preveu explorar vies de finançament dels centres…), però vostè no respon, ni tampoc el missatger delegat a l’Alt Pirineu i Aran.
Continuarà mimant l’escola concertada? En aquesta lluita no li és aliada gaire fidel i li està girant l’esquena, segons dades de la seva mateixa conselleria.
Trucarà al Palau de Ferrovial per recaptar fons per la campanya d’insubmissió a la LOMCE?
Els insubmisos al servei militar ens vam pagar les campanyes de les nostres butxaques; mentre, vostè, explotava els objectors prestacionistes des de Benestar Social.
Consellera, gràcies; les seves paraules -sovint radicals- m’esperonen en la lluita.

Josep Manel Fondevila
docent INS de Tremp

Aquesta entrada ha esta publicada en Uncategorized. Afegeix a les adreces d'interès l'enllaç permanent.

Deixa un comentari